Teraz jest Cz, 19-07-2018, 15:41

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 27-06-2013, 20:05 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 2-04-2013, 12:26
Posty: 21
Jeszcze jeden screen z pytaniem.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 27-06-2013, 21:42 
Offline
Pasjonat
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:38
Posty: 1227
Pochwały: 46
leszczu napisał(a):
Czy waszym zdaniem cena musi dotknąć SR czy dopuszczacie również możliwość, że na pullbacku zawróci przed wsparciem?
I podobne pytanie odnośnie przebicia - czy dopuszczacie przebicie wsparcia na pullbacku czy reakcja musi być punktowa?


To o co pytasz jest dokładnie opisane w tym temacie : http://www.fx-forum.pl/viewtopic.php?p=20#p20

leszczu napisał(a):
Jeszcze jeden screen z pytaniem.


Co do tego ostatniego screena to dwie sugestie
1) usuń ten wskaźnik
2) postaraj się wykrzesać z siebie minimum energii i spróbować nanieść wsparcia i opory samemu według tego co opisałem na początku tego tematu i dopiero wstaw screen.

_________________
1) Masz wątpliwości - pytaj
2) Masz uwagi lub chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, to podeprzyj je analizą i przykładami - aby miało to sens.
3) Rozwijajmy temat i nie odchodźmy od niego za daleko, a będzie służyć Nam pomocną wiedzą.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 27-06-2013, 22:21 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 20:42
Posty: 431
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 3
Leszczu, jeśli mógł byś to narysuj te poziomy na powyższym screenie bo jestem ciekawy jak Ty to widzisz, i wtedy ja wstawię własną wersje i zobaczymy jak bardzo się różnią. Bo moim zdaniem widać je jak byk;p

_________________
Czas robi swoje. A ty człowieku?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 28-06-2013, 07:34 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Cz, 8-11-2012, 18:10
Posty: 246
według mojego systemu ja tam widzę 2 opory (1-2 może więcej), ale zobaczymy jak autor się sprawi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 2-09-2013, 10:12 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 26-08-2013, 08:55
Posty: 2
Jestem od paru dni tu na forum. Uwazam, ze ten watek jest bardzo wazny i zarazem interesujacy. A ze bardzo lubie miec cos w rekach, postanowilem zrobic z pierwszego postu plik doc i pdf, ktore sa w zalaczniku. Na pewno sie innym przydadza. Mozna tez podpiac w pierwszym poscie, zeby byly widoczne.

Pozdrawiam i dziekuje za wspaniala robote tu na forum.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 29-10-2013, 22:55 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt, 15-10-2013, 21:29
Posty: 39
ja skromnie zaproponuje przykleić ten temat, bo jest mega wartościowy i powinien rzucać się w oczy :)

yo yo!
kruczek

-- Dodano: Wt, 29-10-2013, 23:27 --

i tak przy okazji -> jest ok ??

EURUSD
SR ZZ.png


yo yo!
kruczek


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.

_________________
myfxbook


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 8-12-2013, 18:39 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 17-11-2013, 19:40
Posty: 12
Witam wszystkich od jakiegoś czasu zgłębiam wiedzę poprzez wasze forum jest tu super dużo info na temat PA
Nie mogę poradzić sobie z taką sprawą gdzie w mt4 włączyć to okno Grubość 3.gif dzięki za pomoc tym bardziej że jest to pewnie super proste.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 8-12-2013, 19:20 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1450
Pochwały: 22
Dwukrotnie nacisnij na linie trendu, a następnie prawy przycisk i właściwości.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 8-12-2013, 20:41 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 17-11-2013, 19:40
Posty: 12
Dzięki tyle że ustawienia dotyczą tej jednej linii chodziło mi raczej o jakieś ogólne ustawienia jak pokazał to fx kris w pierwszym poście tego tematu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 8-12-2013, 21:14 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:29
Posty: 225
Pochwały: 6
L3VY u mnie w MT4 przy dodawaniu kazdej kolejnej linii zapamietywane sa ustawienia ostatnio dodanej.
Jesli nie dziala to u Ciebie zawsze mozesz skopiowac wybrany element w MT4 klikajac dwa razy na nim wraz z wcisnietym klawiszem "Ctrl"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group