Teraz jest N, 19-08-2018, 05:35

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: broker z API
PostNapisane: Wt, 22-07-2014, 20:50 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt, 2-10-2012, 20:12
Posty: 340
Pochwały: 3
Witam,
Czy może zna ktoś, (lub nawet korzysta z usług), jakiegoś brokera, który udostępnia swoim klientom API?
jednak nie chodzi mi tu o MT4 i MQL, tylko raczej o API które można wykorzystać do budowy własnego klienta/robota pomijając platformy, z bezpośrednim dostępem do serwerów brokera,
zauważyłem że OANDA ma coś takiego, jednak po forach doczytałem że kosztuje 600 dolców na miesiąc,
dukascopy także takie posiada, ale tylko dla kont powyżej 100 tys. USD,
znalazłem brokera FXCM który posiada niby 3 rodzaje API, w tym dwa rodzaje które podobno są dostępne na małych kontach,

jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o odpowiedź :D
pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 23-07-2014, 17:45 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 25-02-2013, 10:39
Posty: 7
tu masz jeszcze jedno api - http://www.mforex.pl/mForex-api - Licencja MIT


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 13-08-2014, 23:08 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt, 2-10-2012, 20:12
Posty: 340
Pochwały: 3
Arphenon, to jest właśnie to, czego szukam, tyle że widze tu wersje beta dostępną tylko na demo i pare jeszcze innych rzeczy, które dało by się lepiej zrobić, ale mam nadzieje że to dopracują w przyszłości, to się do nich zapisze :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 5-02-2018, 21:53 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 5-02-2018, 21:46
Posty: 1
Podczas mojego pobytu w Londynie brakowało mi szaleństwa i damskiego towarzystwa. Dziewczyn było wiele, ja jednak byłem zajęty pracą i nie mogłem im poświęcać wiele uwagi. Na szczęście są panie z http://www.chelsea-escorts.org , do których mogę się odezwać w każdym momencie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 31-05-2018, 10:19 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Cz, 31-05-2018, 10:10
Posty: 1
Wiecie może czy stomatolog grójec jest dobry? Chce się do niego udać ale nie wiem czy warto. Może ktoś z Was chodził tam do jakiegoś takiego specjalisty i może mi coś powiedzieć na ten temat? Będę naprawdę bardzo wdzięczny.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group