Teraz jest Śr, 18-07-2018, 18:12

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 4-06-2013, 00:02 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1450
Pochwały: 22
Musi to być aplikacja pulpitu zdalnego po prostu. Mt4 stoi wtedy na vpsie.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 4-06-2013, 01:03 
Offline
Nowy użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 31-05-2013, 18:26
Posty: 3
Albo na własnym kompie nawet, od biedy można spróbować Teamviewer, jest część serwerowa na PC i aplikacja na androida. Dobrze sobie radzi z wszelkimi firewallami itp. Ogólnie uchodzi to za najbardziej dopracowany zestaw remote desktop dla PC<->Android.

Oczywiście są pewne minusy takiego rozwiązania, bo:

1. Komputer musi być cały czas włączony
2. Touchscreeny smartfonów są jakie są
3. Trochę transferochłonne to jest (ale to już zależy od pakietu)
4. Zwykłe kliknięcie-przeciągnięcie-upuszczenie nie jest już takie trywialne bez myszki ;)

Duży plus - wszystko co robisz na komórce będzie dokładnie tak samo widoczne na kompie po powrocie do MT4.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 16-01-2015, 10:44 
Offline
Nowy użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 27-10-2014, 01:37
Posty: 7
Podbijam temat bo mam ten sam problem. Czy coś zmieniło się przez ostatni rok w świecie technologii w tej sprawie? Dodam jeszcze pytanie czy wystarczyłby może jakiś tablet z rysikiem? Jak Wy sobie z tym radzicie? Też chciałbym kupić jakiś sprzęt, który umożliwiałby trading w tzw. terenie (łącznie z nanoszeniem linii czy innych znaczników na wykres). Mam nadzieję, że może ktoś poradził już sobie z takim problemem. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 17-01-2015, 12:50 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1450
Pochwały: 22
MT4 na komórkę to nadal dość prosty soft. Ja stosuję komórkę tylko do podglądu kursów. Jeżeli potrzebujesz coś bardziej zaawansowanego to pozostają opcje wcześniej opisane - nie słyszałem by został wydany mega dopracowany soft na komórkę.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 18-01-2015, 22:21 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz, 6-03-2014, 23:11
Posty: 39
Witam

Niby ta sama aplikacja MT4 na IOS oraz na androida a jednak różnice kolosalne. Na IOS wprowadzono narzędzia za pomocą których można przeprowadzić analizę techniczną. Linie trendu, horyzontalne, pionowe, Fibo, kwadrat i wiele innych. Wersja na androida pozostaje dalej na tyle uboga, że faktycznie nadaje się jedynie do podglądu. Nie sprawdzałem jak wersja na telefon, ale na tableta niczego znaczącego nie wprowadzono....

Pozdrawiam

_________________
Zainteresowanych zniżką od standardowej prowizji w IC Markets zapraszam na moją stronę - link w profilu.....


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group