Teraz jest N, 22-07-2018, 03:10

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 5-05-2014, 18:06 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): So, 30-11-2013, 08:42
Posty: 119
Od grudnia co miesiąc sprawdzam internetową platformę transakcyjną nowego brokera. Ale nie sprawdzałem jeszcze programu MT4 który instalujemy na swoim sprzęcie. Mam pytanie które prawdopodobnie będzie dla was śmieszne, a mianowicie:
Czy jak raz zainstaluje sobie MT4 to mogę testować na nim różnych brokerów? podając jedynie dane do logowania inne?
Czy jak już będę posiadał konto real, to gdy zechce zmienić brokera na innego będę mógł używać tego samego program zmieniając jedynie dane? czy będzie trzeba na nowo instalować ze strony brokera?

Pytania pewnie trywialne, ale ja nie wiem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 5-05-2014, 18:13 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:49
Posty: 367
Pochwały: 1
można mieć na jedej platformie, jednak potrzebujesz pliku konfiguracyjnego od brokera w katalogu MT4->config
pliki takie mają rozszerzenie srv - pozyskać je możesz instalując oprogramowanie od brokera i wydobywając je stamtąd. :-)

2014.05.05_18h11m54s_.png


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group