Teraz jest Cz, 21-06-2018, 04:35

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 17-08-2015, 21:20 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 29-10-2014, 16:07
Posty: 65
witam,
Szukam Broker ktory ma w ofercie MT4 i MT5. Narazie znam tylko Noble Markets z naszego podwóka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 18-08-2015, 07:43 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
Noble, TMS i HighSky


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 18-08-2015, 19:01 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pn, 10-11-2014, 11:17
Posty: 44
Noble mial spore problemy na forexie wiec raczej bym ich omijal. Z Tms nie korzystalem a w High Sky kolega ma rachunek i zadowolony. Spready nawet porownywalismy to na edku mial 1-1,1 pipsa i sam myslalem czy tez nie przejsc :) Ogolnie jezeli korzystasz z urzadzen mobilnym i tabletu to mt5 bedzie lepsza w uzytkowaniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 27-08-2015, 08:57 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 5-11-2014, 15:53
Posty: 33
Tms od MT chyba bedzie odchodzic, na go4x widze ze juz chyba klientow przenosza na inne platformy wiec u nich nie skorzystasz. Noble padaka, szkoda czasu. High Sky jest ok, warunki maja calkiem dobre, wiarygodny broker no i maja pelny polski support takze chyba w tym zestawieniu bedzie najlepszy wybor.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 3-09-2015, 19:28 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
dobra, zaczalem testy w Highsky. to dom maklerski z czech z tego co widze.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 7-09-2015, 06:51 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pn, 10-11-2014, 11:17
Posty: 44
Tak z Czech ale maja w Polsce oddzial w Warszawie. Z tego co ich kojarze to są już ładnych parę lat a na pewno od zeszłego roku bo już wtedy kolega miał rachunek u nich. Testy na demo czy realu zaczales :)?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 7-09-2015, 11:02 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
narazie demo bo glownie mnie interesuje mt5 :) widze ze wprowadzili rowniez jakies analizy https://www.highsky.pl/wiadomosci-rynkowe#buttonsTop


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 8-09-2015, 09:33 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 5-11-2014, 15:53
Posty: 33
To daj znac jak mt5 wedlug Ciebie sie spisuje :) Na razie smigam na MT4 ale myslalem zeby przejsc na mt5 ze wzgledu na to ze z tabletu czesto korzystam i podobno lepiej na dotyk sie obsluguje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 9-09-2015, 14:59 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
z fajnych innowacji to mozliwosc ustawienia dowolnego okresu wykresow (ramy czasowej). to jest akurat bardzo fajne :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 10-09-2015, 08:57 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 5-11-2014, 15:53
Posty: 33
A w ktorym miejscu mozna to ustawic? Normalnie na demo jak zainstalowalem to widze standardowe interwaly.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group