Teraz jest Pt, 20-07-2018, 05:11

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 10-09-2015, 15:00 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
prawy przycisk myszy na wykresie i tam masz interwaly na liscie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 11-09-2015, 08:41 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Cz, 1-01-2015, 12:50
Posty: 22
Witam. Czy pod EA tez są różne interwaly dostępne?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 13-09-2015, 13:44 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pn, 10-11-2014, 11:17
Posty: 44
Z tego co gdzies wyczytalem to tak. Sam sie niedawno dowiedzialem o tych interwalach ukrytych na ich szkoleniu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 16-09-2015, 08:57 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 5-11-2014, 15:53
Posty: 33
Znalazłem :) Ale to poukrywali na tej mt5. Wczesniej patrzylem na cTrader przez to ze byly inne interwaly to teraz bajka bo ogolnie mt mi duzo lepiej sie podoba :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 18-09-2015, 18:19 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 29-10-2014, 16:07
Posty: 65
a czym sie jeszcze rozni metatrader 5 od wersji 4? bo nie bardzo widze duzych roznic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 19-09-2015, 06:41 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pn, 10-11-2014, 11:17
Posty: 44
Podobno bardziej stabilna jest. Ma tez dodatkowe rodzaje zlecen oczekujacych. Ja sie bawie teraz na tablecie nia to tez jest lepiej dopasowana pod dotyk bo sa wieksze przyciski. W mt4 mialem czesto problem z tym zeby dobrze trafic i momentami juz to irytujace bylo. No i interwalow duzo wiecej o ktorych wczesniej zostalo napisane. Ogolnie bardzo podobna do MT4 ale jednak widac lepsze dopracowanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 21-09-2015, 22:52 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 29-10-2014, 16:07
Posty: 65
ok, dzieki. zobaczymy na najblizszym szkoleniu bo teraz gram tez na cTrader ale moze MT5 tez jest juz bardziej stabilniejsza


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 15-10-2015, 09:13 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 5-11-2014, 15:53
Posty: 33
ja tez ale juz po testach na mt5 wrocilem :) jednak jak zaczynalem nauke i poczatku od mt4 to sie poczulem z nia jak w domu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 15-10-2015, 12:28 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 4-11-2014, 15:26
Posty: 79
we wtorek uczestniczylem w ich webinarze. nie przypusxzczalem ze MT5 ma tyle cikeawych rozwiazan. najwazniejsze wg mnie to dowolne interwaly oraz wieksza ilsoc zlecen rynkowych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 31-10-2016, 11:32 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pt, 28-10-2016, 11:23
Posty: 3
To wszystko jest w porządku. Ale lepiej MT5 nie rozumiałem. Dopóki freshforeksa eksperyment został osądzony. Ale przebywał na MT4.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group