Teraz jest Śr, 13-12-2017, 03:49

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 21-09-2012, 06:48 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:29
Posty: 231
Pochwały: 6
Skrypt zamykajacy wszystkie pozycje dla MT4.

Dobrze jest przypisac sobie kombinacje klawiszy dla tego skryptu (ja mam Atl+A), ktory moze ocalic nam zycie ;)


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 16-01-2013, 13:36 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1456
Pochwały: 22
Pomyślałem, że warto będzie dodać również skrypt, który zamyka tylko długie lub tylko krótkie pozycje. Polecam przetestować na demo.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 16-01-2013, 13:40 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:29
Posty: 231
Pochwały: 6
Dobry pomysl Mat.
Masz moze jakis skrypt ktory zamyka wszystkie pozycje danej pary?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 16-01-2013, 15:17 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1456
Pochwały: 22
Zamyka walutę na której okno naniesie się skrypt.

Jeśli AKTYWNE okno to EURUSD to zamknie wszystkie pozycje na EURUSD.

Polecam przetestować najpierw.



UWAGA: poprzednia wersja zawierała błąd.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 25-03-2014, 19:05 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 13-01-2014, 16:53
Posty: 1
niestety u mnie nie jest widoczny ten skrypt, mam mt4 po aktualizacji u admiral markets


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 11-03-2015, 21:04 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 27-05-2013, 18:46
Posty: 9
Hej,

sprawdziłem ten skrypt bo był mi potrzebny do mojej strategii. Wszystko działa tak jak należy. Po aktualizacji MetaTradera skrypt należy skopiować do odpowiedniego folderu: PLIK=> OTWÓRZ FOLDER DANYCH => MQL4 => SCRIPTS
Następnie po wyłączeniu i włączeniu platformy ponownie, znajdziemy go w skryptach w oknie NAWIGATOR.
Potwierdzam, że przydatny jest skrót klawiszowy. U mnie to ALT+C :)

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 17-07-2017, 15:52 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): So, 21-12-2013, 21:20
Posty: 2
Witam,
mam problem ze skryptem, wrzucilem go na platforme i jest widoczny pod skryptami , ale nie dziala.Czy moze mi ktos podpowiedzie jaka moze byc przyczyna mam system Windows7 .
z gory dziekuje i pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 28-07-2017, 16:43 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): So, 21-12-2013, 21:20
Posty: 2
Witam
znalazlem przyczyne nie dzialania skryptu do zamykania pozycji, nie mialem wlaczonego handlu automatyczego
bardzo dziekuje za skrypt jego tworcy , swietnie dziala
pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group