Teraz jest Cz, 18-01-2018, 13:39

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 28-09-2012, 22:59 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1456
Pochwały: 22
Lekko poprawiony wskaźnik ADR ( o pare linijek kodu ). Oryginalny autor w kodzie.


Określa na podstawie historycznych świeczek D1 prognozowany zasięg dla aktualnej sesji ( High - Low ) w pkt.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 20-01-2013, 06:43 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pt, 7-12-2012, 14:50
Posty: 21
A co tutaj zostało poprawione?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 20-01-2013, 23:02 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1456
Pochwały: 22
Poprawione zostało żeby nie wyskakiwał błąd na interwałach powyżej D1 ( nie wyświetla ich ) oraz alarm.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 12-09-2014, 14:43 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 18-08-2014, 20:24
Posty: 187
Istnieje wersja tego wskaźnika do JForex? Ewentualnie ktoś wie jak to dodac do tej platformy?

_________________
Mój regularny dziennik transakcji jest tutaj.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 14-09-2014, 12:28 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:29
Posty: 231
Pochwały: 6
http://www.dukascopy.com/wiki/#Convert_an_indicator


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 15-09-2014, 11:58 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 18-08-2014, 20:24
Posty: 187
xXx napisał(a):


Niestety po wrzuceniu na wykres platforma łapie zawieche. Próbowałem też oryginalną wersje i to samo się dzieje.

_________________
Mój regularny dziennik transakcji jest tutaj.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 15-09-2014, 12:42 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:29
Posty: 231
Pochwały: 6
ADR dla JForex nie testowalem go


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 15-09-2014, 15:04 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 18-08-2014, 20:24
Posty: 187
Dzięki sprawdzę ;)

_________________
Mój regularny dziennik transakcji jest tutaj.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr, 11-03-2015, 21:06 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 27-05-2013, 18:46
Posty: 9
Podczas testowania uważajcie bo wskaźnik ma zaprogramowany repaint


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 17-03-2015, 15:42 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 21-09-2012, 11:41
Posty: 302
Mam głupie pytanie. Czy takie ustawienia tego wskaźnika są ok dla jednej sesji ??


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.

_________________
You're only limited by your imagination.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group