Teraz jest N, 22-04-2018, 20:16

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 7-06-2013, 13:08 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1451
Pochwały: 22
Jest to do zrobienia. Postaram się go przerobić w wolnym czasie i zamieścić wersję alternatywną. Wzbogacę ją o jeszcze parę parametrów :)

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 7-06-2013, 13:24 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 2-04-2013, 12:26
Posty: 21
Tak mi jeszcze przyszło na myśl żeby zaznaczał tylko strefy SD np. 100 pips poniżej i powyżej ceny bo chyba nie ma potrzeby rysowania stref oddalonych o 500 pips dla wykresu H1 :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 7-06-2013, 13:32 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1451
Pochwały: 22
To jest drobny szczegół. Można wrzucić w parametr. W ogóle na upartego to można by i połączyć interwały ze sobą ( różne kolory ), ale pierwsza wersja była taka dość podstawowa :)

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 7-06-2013, 13:36 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Wt, 2-04-2013, 12:26
Posty: 21
No jakbyś zrobił wersję, która może wyświetlać też wyższe interwały to byśmy tu mieli full opcjon. :mrgreen: ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 7-06-2013, 18:42 
Offline
Pasjonat
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:38
Posty: 1227
Pochwały: 46
mkubuxk napisał(a):
To jest drobny szczegół. Można wrzucić w parametr. W ogóle na upartego to można by i połączyć interwały ze sobą ( różne kolory ), ale pierwsza wersja była taka dość podstawowa :)


Takie połączenie interwałów może doprowadzić do zamazania ekrany duża ilością różnokolorowych prostokątów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 24-12-2013, 21:09 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): Pn, 23-12-2013, 01:52
Posty: 14
Mógłby ktoś poradzić jak 'zainstalować' ten skrypt poprawnie ? Otóz staram się dokonać tego w MetaEditor , ale po dodaniu skryptu i kliknięciu 'zastosuj na wykresie' , ale niestety nic się nie pojawia. Oczywisice w opcjach zaznczyłem 'włącz strategie'.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 24-12-2013, 21:45 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Cz, 17-10-2013, 03:44
Posty: 1
Beginner Trader wklej wskaznik do folderu gdzie masz platforme mt4 i experts\indicators
i pozniej juz w platformie: Wskaźniki własne, prawym myszy i Dodaj do wykresu

dzieki mkubuxk!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group