Teraz jest Śr, 18-07-2018, 18:03

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 15-01-2016, 15:24 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Wt, 3-02-2015, 21:03
Posty: 5
Witam Mam problem z niektórymi indykatorami w MT4 . Po zainstalowaniu indykatora np.X działa oczywiście prawidłowo natomiast gdy na wykresie narysuję np. linię trendu,linię poziomą albo prostokątny co umożliwia mi MT4 , i przejdę na inny interwał i ponownie wracam to już tych narysowanych linii nie ma tak jak by nie były zapamiętane .Co może być tego przyczyną ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 16-01-2016, 12:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1450
Pochwały: 22
wskaźnik kasuje wszystkie obiekty na wykresie prawdopodobnie ( albo tylko linie trendu w zależności jak jest zaprogramowany ). Podczas przejścia na inny interwał wywołuje funkcję znajdującą się w deinit(). Tak mi się przynajmniej wydaje. Napisz nazwę wskaźnika lub go tu wrzuć to zerknę

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 17-01-2016, 11:59 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Wt, 3-02-2015, 21:03
Posty: 5
W załączeniu podaje indykator


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group