Teraz jest Pt, 17-08-2018, 03:19

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 27-09-2012, 14:40 
Offline
Nowy użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:31
Posty: 7
Skrypt po uruchomieniu na danej parze walutowej pozostaje w ukryciu. Kiedy otworzy się pozycję i ustawi wstępnie SL oraz TP na ekranie pojawią się dwie linie.
Od tego momentu można szybko i łatwo zmieniać żądane wartości poprzez złapanie i przesunięcie linii. Nie jest już konieczne wchodzenie do Terminala i "trudna" zabawa małymi przyciskami.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 30-09-2012, 20:20 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:30
Posty: 89
podziękował -bardzo przydatne i jakie to proste :)

_________________
Australia moim marzeniem i celem ....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 1-10-2012, 17:29 
Offline
Użytkownik komercyjny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr, 19-09-2012, 11:48
Posty: 67
Dzięki! Tego bardzo brakuje w MT4. Jak kiedyś rzucę Jforex, to będzie jak znalazł ;)

_________________
Nigdy nie dyskutuj z idiotą; sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 2-10-2012, 10:15 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Pn, 1-10-2012, 17:02
Posty: 1
Tutaj jest strategia bardziej rozbudowana. Wystarczy otworzyć transakcje lub dać oczekujące a SL, TP oraz BE pojawiają się automatycznie na wartościach wcześniej ustalonych.



Tu jest wersja wraz z intrukcją[mkubuxk]
http://codebase.mql4.com/8386


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Musisz się zalogować.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz, 18-04-2013, 22:36 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): N, 10-03-2013, 15:24
Posty: 1
To raczej chyba jest EA, a nie skrypt.

Skoro pozostaje w ukryciu, to musi od razu działać, a skrypt wrzucamy za każdym razem ręcznie pobierając go z katalogu Skrypty.

Jeżeli tak jest, to juz nie wykorzystacie tego, gdy na wykresie jest już EA.

Mam rację ?

S.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 21-04-2013, 09:49 
Offline
Stały bywalec

Dołączył(a): So, 6-04-2013, 10:28
Posty: 147
Pochwały: 1
Sycamor napisał(a):
To raczej chyba jest EA, a nie skrypt.

Skoro pozostaje w ukryciu, to musi od razu działać, a skrypt wrzucamy za każdym razem ręcznie pobierając go z katalogu Skrypty.

Jeżeli tak jest, to juz nie wykorzystacie tego, gdy na wykresie jest już EA.

Mam rację ?

S.

Można otworzyć drugi wykres tej samej pary i z niego sterować SL i TP. Niezależnie czy to będzie EA czy skrypt.

_________________
Ichimoku Market Skanner
https://www.youtube.com/watch?v=y3ZesTf3mOA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 9-06-2013, 23:41 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): N, 23-09-2012, 11:12
Posty: 3
tytan napisał(a):
Tutaj jest strategia bardziej rozbudowana. Wystarczy otworzyć transakcje lub dać oczekujące a SL, TP oraz BE pojawiają się automatycznie na wartościach wcześniej ustalonych.



Tu jest wersja wraz z intrukcją[mkubuxk]
http://codebase.mql4.com/8386


Czy w skrypcie tym, jest możliwość automatycznego przestawienia SL na BE na np. +3 w momencie uzyskania zysku np.10 punktów?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 9-06-2013, 23:53 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1450
Pochwały: 22
Po updacie MT4 do buildu powyżej 500 nie polecam używać tych skryptów ze względu na to , że jest już w MT4 wbudowana funkcja przesuwania SL/TP. Napisz w dziale programowania z prośbą o taki skrypt.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Wt, 30-09-2014, 18:17 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 29-09-2014, 23:25
Posty: 17
Jak znajdziesz dobrego brokera to takie skrypty nie będą Ci potrzebne.
Korzystam z Armady, więc OneClick tool załatwia za mnie całą sprawę bez skryptów.
Polecam spróbować.
Poza tym skrypty mają tę wadę, że codziennie trzeba je ładować od nowa :/

Niestety Armada zawiesza czasowo działalność w PL do czasu otwarcia nowej spółki, ale podobno mają wrócić.


virgo napisał(a):
Skrypt po uruchomieniu na danej parze walutowej pozostaje w ukryciu. Kiedy otworzy się pozycję i ustawi wstępnie SL oraz TP na ekranie pojawią się dwie linie.
Od tego momentu można szybko i łatwo zmieniać żądane wartości poprzez złapanie i przesunięcie linii. Nie jest już konieczne wchodzenie do Terminala i "trudna" zabawa małymi przyciskami.

_________________
Grzegorz
Autor w sekcji Tematy Specjalne [url]Globtrex.com[/url]

Akademia Forex dla wybranych


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group