Teraz jest N, 20-05-2018, 23:26

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 15-04-2016, 12:01 
Offline
Nowy użytkownik

Dołączył(a): Wt, 3-02-2015, 21:03
Posty: 5
Korzystam z indykatora Volume wave indykatora w MT4 jest to tak zwany wolumen skumulowany bazą danych jest wskaźnik wolumenu tikowego z MT4 . Zastanawiam się czy jest możliwość aby w/w indykator pobierał dane z wolumenu rzeczywistego który mam zamiar zakupić na moją platformę MT4.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt, 27-05-2016, 22:11 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 15-09-2012, 23:49
Posty: 1451
Pochwały: 22
Jeżeli wskaźnik masz w formacie .mq4 czyli jesteś go w stanie otworzyć na platformie to wszystko można. Dane z wolumenu który zakupisz musiałyby być jednak w jakiś sposób eksportowane do platformy a nie wiem jak jest zrobione rozwiązanie którym jesteś zainteresowany.

_________________
“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Godziny sesji | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości




Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Regulamin forum | Polityka prywatności

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group